O Onderhoud

Frenk_Stoop_Marmoleum_Onderhoud

Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). Door middel van de zeepfilm van Forbo Monel wordt uw vloer zowel gereinigd als beschermt.  Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging.  Ook zorgt het matterende effect ervoor dat kleine oneffenheden niet zichtbaar zijn. Deze Forbo Monel kunt u zowel gebruiken om te dweilen, maar ook voor het grondig schoonmaken en onderhoud van uw marmoleum of novilon.
Werkt u liever met een apart reinigingsmiddel en onderhoudsmiddel dan kunt u de Forbo Cleaner en Forbo Polish gebruiken. De Forbo Cleaner reinigt uw marmoleum, en de Forbo Polish zorgt voor een beschermlaag om uw vloer in optimale conditie te houden.

Dagelijkse reiniging Verwijder regelmatig stof en los vuil met een stofwisser. Verwijder vlekken met Monel en een licht vochtige mop.

Periodieke reiniging Verwijder losliggend stof en vuil met een stofwisser. Reinig de vloer met Monel en een mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen

Incidenteel onderhoud Als uw vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kunt u de vloer als volgt herstellen: Schrob de vloer met Monel en een schrobborstel (0,25 liter Monel per 10 liter water). Neem het vuile water op met een trekker en mop of waterzuiger. Mop na met schoon water en laat de vloer drogen. Breng Monel zeepfilm aan met de mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen.

Benodigdheden Forbo stofwisser met doekjes – voor snel en eenvoudig droog onderhoud. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw Marmoleum-vloer? Bel of mail ons gerust.