T Tapijt

Tapijt

Collectie
Breed: 400 cm

Prijs per m1
€ 74,95

Tapijt

Collectie
Breed: 400 cm

Prijs per m1
€ 74,95

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Frenk Stoop Vloerbedekking

Een goed begin is het halve werk.

Bij Frenk Stoop maken wij gebruik van twee typen ondervloeren: egaliseren en Jumpax. Hieronder leggen wij beide methoden kort uit.

Egaliseren

Tapijt heeft een vlakke, druk vaste ondervloer nodig. Dit kunnen we bereiken door de vloer te egaliseren. In principe kunnen wij elke steenachtige vloer egaliseren. In sommige gevallen kunnen wij zelfs ook houtachtige vloeren egaliseren. Een aantal voorbeelden van vloeren zijn:

- Cementvloer;
- Anhydriet;
- Woongrind;
- Plavuis vloer;
- Estrich vloer;
- Fermacell vloer;
- Underlayment/platen.

Jumpax

Heeft u een appartement waar u aan 19 dB geluidsreductie moet voldoen? Of heeft u een huis waarbij de ondervloer uit platen bestaat? Dan gebruiken wij daar een MDF Jumpax ondervloer voor. Jumpax bestaat uit een 3 mm onderplaat en een 4 mm plaat die door middel van interactieve met elkaar worden verbonden. Hierdoor ontstaat een perfect gladde ondervloer, waardoor doortekening in de vloerbedekking nagenoeg wordt uitgesloten. Een prima basis voor uw tapijt.

 

Frenk Stoop beschikt over professioneel gereedschap en knowhow om een super strakke ondervloer te maken.

Frenk_Stoop_Marmoleum_Onderhoud

Forbo Monel is bedoeld voor de reiniging en het onderhoud van Marmoleum en Novilon (vinyl). Door middel van de zeepfilm van Forbo Monel wordt uw vloer zowel gereinigd als beschermt.  Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging.  Ook zorgt het matterende effect ervoor dat kleine oneffenheden niet zichtbaar zijn. Deze Forbo Monel kunt u zowel gebruiken om te dweilen, maar ook voor het grondig schoonmaken en onderhoud van uw marmoleum of novilon.
Werkt u liever met een apart reinigingsmiddel en onderhoudsmiddel dan kunt u de Forbo Cleaner en Forbo Polish gebruiken. De Forbo Cleaner reinigt uw marmoleum, en de Forbo Polish zorgt voor een beschermlaag om uw vloer in optimale conditie te houden.

Dagelijkse reiniging Verwijder regelmatig stof en los vuil met een stofwisser. Verwijder vlekken met Monel en een licht vochtige mop.

Periodieke reiniging Verwijder losliggend stof en vuil met een stofwisser. Reinig de vloer met Monel en een mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen

Incidenteel onderhoud Als uw vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kunt u de vloer als volgt herstellen: Schrob de vloer met Monel en een schrobborstel (0,25 liter Monel per 10 liter water). Neem het vuile water op met een trekker en mop of waterzuiger. Mop na met schoon water en laat de vloer drogen. Breng Monel zeepfilm aan met de mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen.

Benodigdheden Forbo stofwisser met doekjes – voor snel en eenvoudig droog onderhoud. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw Marmoleum-vloer? Bel of mail ons gerust.

2020-11; styling; Peggy Janssen; marmoleum, marmer, staal
vtwonen huiscollectie vloeren Forbo 2019
2020-11; styling; Peggy Janssen; marmoleum, marmer, staal